Propozycja MENU nr 1

 

Obiad

Rosół z makaronem
Rolada wieprzowa
Pierś ze szpinakiem opasana boczkiem
Pierś z pieczarkami i serem
kotlet deVolaille
Schabowy

Mięsa – 2 szt / os

Dodatki:

kluski
ziemniaki
sałatka z czerwonej kap. na ciepło ,
dwie surówki
sok lub woda – 250 ml / os

Deser

kawa
herbata
mix ciast np. pychotka, sernik, fale dunaju
Ciasto – 1.5 szt / os

Koszt: 56 zł/os


Propozycja MENU nr 2

 

Obiad

Rosół z makaronem
Rolada  wieprzowa
Grillowany stek z karczku
Żeberka pieczone
Golonko pieczone w piwie
Pierś z pieczarkami i serem
Schabowy

Mięsa – 2 szt / os

Dodatki

kluski
ziemniaki
sałatka z czerwonej kap. na ciepło ,
dwie surówki

sok lub woda – 250 ml / os

Deser

kawa
herbata
mix ciast

Ciasto – 1.5 szt / os

Zimna płyta

patery wędlin
patery serów
patery świeżych i marynowanych warzyw
śledź w oleju i śmietanie
jajka w sosie tatarskim
befsztyk po tatarsku-kuleczki
galaretki drobiowe
sałatka jarzynowa
sałatka meksykańska (z tuńczykiem)
sałatka andrzejkowa (z wędzonym kurczakiem)
sałatka z pieczonym schabem

Koszt: 70zł/os