Zapraszamy do zorganizowania przyjęcia firmowego

w Restauracji Aquarele

 

MENU NR 1:     (na 20 osób)

barszcz z uszkami x 20

pstrąg w migdałach (około 300g)  x 10 porcji

karp smażony 150g  x 7 porcji

filet z mintaja  150g  x 7 porcji

dorsz pieczony z groszkiem 200g  x 7 porcji

pierogi z kapustą i grzybami 2,5 kg (ok. 3 szt. na osobę)

sałatka żydowska 100g na osobę

śledź w śmietanie 50g/120g x 6

śledź w oleju 50g/120g x 6

ryba opiekana w occie 100g  x 6

sernik, jabłecznik z budyniem 1,5 porcji na osobę (150g)

napoje, kawa, herbata – według potrzeb

KOSZT:  59 zł na osobę

 

MENU NR 2 (na 20 os osób)

 

barszcz z krokietem x 20

karp smażony x 14

filet z mintaja x 14

pierogi ruskie 2 kg (ok. 40 szt.)

pierogi z kap. i piecz. 1kg

sałatka jarzynowa 3kg

surówka z białej kapusty 2kg

surówka z marchewki 2kg

ryba w sosie greckim 2kg

KOSZT: 42 zł od osoby

 

 

Menu nr 3 (na 50 osób)

Obiad:

zupa grzybowa 400ml/os x 50

karp panierowany 120g 25 porcji

filet z mintaja 120g 25 porcji

ziemniaki gotowane

kapusta zasmażana z grzybami 100g/os

kiszona kapusta 100g/os

kompot z suszonych owoców

Zimna płyta:

śledź w oleju 50g x 12

śledź w śmietanie 50g x 12

karp w galarecie 100g x 20

ryba w sosie greckim 100g x 15

sałatka jarzynowa 150g x 12

sałatka po żydowsku 150g x 12

pierogi z kap. i grzybami 300g x 12

pierogi ruskie 300g x 12

pieczywo

napoje-według potrzeb

Deser

sernik, jabłecznik z budyniem 1.5 porc./os (150g)

kawa, herbata-według potrzeb

Koszt: 58 zł/os

Propozycja II: 50 osób

barszcz z uszkami x 50

karp smażony x 17

pstrąg w migdałach x 17

łosoś pieczony x 17

ziemniaki pieczone

sos jogurtowo-cytrynowy

kapusta z grzybami 100g/os

kapusta pekińska 100g/os

napoje bez ograniczeń

Zimna płyta  + deser jak w propozycji I

Koszt: 64 zł/os

Zamów: 604420675