PROPOZYCJA MENU I

OBIAD

  • Rosół z makaronem
  • Rolada wp.
  • Kotlet de Volaille
  • Koperta drobiowa z szynką i serem
  • stek z karczku
  • Schabowy Mięsa – 1,5 por / os

Dodatki:

  • kluski
  • ziemniaki
  • sałatka z czerwonej kap. na ciepło,
  • dwie surówki
  • sok, woda niegazowana z cytryną-bez ograniczeń

DESER

  • kawa, herbata – bez ograniczeń
  • mix ciast

Ciasto (100g) – 1.5 szt / os

Koszt: 63 zł / os

PROPOZYCJA MENU II

OBIAD

  • Rosół z makaronem
  • Rolada wp.
  • Pierś ze szpinakiem opasana boczkiem
  • Stek z karczku
  • Pierś z pieczarkami i serem
  • Schabowy Mięsa – 2 porc / os

Dodatki:

  • kluski
  • ziemniaki
  • sałatka z czerwonej kap. na ciepło,
  • dwie surówki
  • sok, woda niegazowana z cytryną-bez ograniczeń

DESER

  • kawa, herbata – bez ograniczeń
  • mix ciast

Ciasto (100g) – 1.5 szt / os

Koszt: 71 zł / os

PROPOZYCJA MENU III

OBIAD

  • Rosół z makaronem
  • Rolada wieprzowa
  • Grillowany stek z karczku
  • Kotlet de volaille
  • Pierś z pieczarkami i serem
  • Schabowy Mięsa – 2 szt / os

DODATKI

  • kluski
  • ziemniaki pieczone
  • sałatka z czerwonej kap. na ciepło ,
  • dwie surówki
  • sok, woda niegazowana z cytrynąbez ograniczeń

DESER

  • kawa , herbata – bez ograniczeń
  • mix ciast

Ciasto (100g) – 1.5 szt / os

ZIMNA PŁYTA

  • patery wędlin
  • patery serów
  • marynowane pieczarki i ogórek
  • śledź w oleju
  • jajka w sosie tatarskim
  • tatar-kuleczki
  • galaretki drobiowe
  • paszteciki z pieczarkami
  • sałatka jarzynowa
  • sałatka z makaronem i szynką
  • sałatka grecka

Koszt: 95 zł/os

PROPOZYCJA MENU IV

OBIAD

  • Rosół z makaronem
  • Rolada wieprzowa
  • Grillowany stek z karczku
  • Koperta drobiowa z szynką i serem
  • Pierś z pieczarkami i serem
  • Schabowy Mięsa – 2 szt / os

DODATKI

  • kluski
  • ziemniaki pieczone
  • sałatka z czerwonej kap. na ciepło ,
  • dwie surówki
  • sok, woda z cytryną

DESER

  • kawa , herbata – bez ogr.
  • mix ciast

Ciasto (100g) – 1.5 szt / os

ZIMNA PŁYTA

  • patery wędlin
  • patery serów
  • marynowane pieczarki i ogórek
  • śledź w oleju
  • jajka w sosie tatarskim
  • tatar-kuleczki
  • galaretki drobiowe
  • paszteciki z pieczarkami
  • sałatka jarzynowa
  • sałatka z makaronem i szynką
  • sałatka grecka

KOLACJA II

  • bogracz 250g/os
  • flaki 250g/os
  • pieczywo

Koszt: 109 zł/os

DODATKOWO DO ZIMNEJ PŁYTY 100g

paszteciki z mięsem 6,50zł

boczek z czosnkiem i ziołami 8zł

schab ze śliwką 7zł

roladki drobiowe 7zł

PROPOZYCJA MENU V

OBIAD:

  • rosół z makaronem
  • do wyboru ( kotlet drobiowy lub schabowy, de volaille, pierś z pieczarkami i serem, koperta drobiowa z szynką i serem, pieczeń z karczku, mielony)

Dodatki:

  • ziemniaki
  • surówka
  • sok, woda z cytryną
  1. DESER
  • kawa, herbata – bez ograniczeń
  • ciasta: mix ciast

Ciasto (100g) – 1.5 szt / os

Koszt: 49 zł / os

Koszt: 53zł / os rolada