PROPOZYCJA MENU I

OBIAD

  • Rosół z makaronem
  • Rolada wp.
  • Mielony
  • Kotlet deVolaille
  • Koperta drobiowa z szynką i serem
  • Schabowy Mięsa – 1,5 porc / os

Dodatki:

  • kluski
  • ziemniaki
  • sałatka z czerwonej kap. na ciepło,
  • dwie surówki
  • sok, woda

DESER

  • kawa, herbata – bez ograniczeń
  • mix ciast

Ciasto – 1.5 szt / os (150g)

Koszt: 51 zł / os

PROPOZYCJA MENU II

OBIAD

  • Rosół z makaronem
  • Rolada wp.
  • Pierś ze szpinakiem opasana boczkiem
  • Kotlet deVolaille
  • Pierś z pieczarkami i serem
  • Schabowy Mięsa – 2 porc / os

Dodatki:

  • kluski
  • ziemniaki
  • sałatka z czerwonej kap. na ciepło,
  • dwie surówki
  • sok, woda

DESER

  • kawa, herbata – bez ograniczeń
  • mix ciast

Ciasto – 1.5 szt / os (150g)

Koszt: 58 zł / os

PROPOZYCJA MENU III

OBIAD

  • Rosół z makaronem
  • Rolada wieprzowa
  • Grillowany stek z karczku
  • Pierś z pieczarkami i serem
  • Schabowy Mięsa – 2 szt / os

DODATKI

  • kluski
  • ziemniaki pieczone
  • sałatka z czerwonej kap. na ciepło ,
  • dwie surówki
  • sok, woda z cytryną

DESER

  • kawa , herbata – bez ogr.
  • mix ciast

Ciasto – 1.5 szt / os

ZIMNA PŁYTA

  • patery wędlin
  • patery serów
  • marynowane pieczarki i ogórek
  • śledź w oleju i śmietanie
  • jajka w sosie tatarskim
  • tatar-kuleczki
  • galaretki drobiowe
  • sałatka jarzynowa
  • sałatka wiosenna
  • sałatka z makaronem i szynką

Koszt: 75 zł/os

PROPOZYCJA MENU IV

OBIAD

  • Rosół z makaronem
  • Rolada wieprzowa
  • Grillowany stek z karczku
  • Pierś z pieczarkami i serem
  • Schabowy Mięsa – 2 szt / os

DODATKI

  • kluski
  • ziemniaki pieczone
  • sałatka z czerwonej kap. na ciepło ,
  • dwie surówki
  • sok, woda z cytryną

DESER

  • kawa , herbata – bez ogr.
  • mix ciast

Ciasto – 1.5 szt / os

ZIMNA PŁYTA

  • patery wędlin
  • patery serów
  • marynowane pieczarki i ogórek
  • śledź w oleju i śmietanie
  • jajka w sosie tatarskim
  • tatar-kuleczki
  • galaretki drobiowe
  • sałatka jarzynowa
  • sałatka wiosenna
  • sałatka z makaronem i szynką

KOLACJA II

  • bogracz 200g/os
  • flaki 200g/os
  • pieczywo

Koszt: 85 zł/os

PROPOZYCJA MENU V

OBIAD:

  • rosół z makaronem
  • schabowy lub inne mięso

Dodatki:

  • ziemniaki
  • surówka
  • sok, woda z cytryną
  1. DESER
  • kawa, herbata – bez ograniczeń
  • ciasta: mix ciast

Ciasto – 1.5 szt / os (150g)

Koszt: 42 zł / os

Koszt: 45zł / os rolada