PROPOZYCJA MENU I
OBIAD
- Rosół z makaronem
- Rolada wp.
- Kotlet de Volaille
- Koperta drobiowa z szynką i serem
- stek z karczku
- Schabowy Mięsa – 1,5 por / os
Dodatki:
- kluski
- ziemniaki
- sałatka z czerwonej kap. na ciepło,
- dwie surówki
- sok, woda niegazowana z cytryną-bez ograniczeń
DESER
- kawa, herbata – bez ograniczeń
- mix ciast
Ciasto (100g) – 1.5 szt / os
Koszt: 69 zł / os
PROPOZYCJA MENU II
OBIAD
- Rosół z makaronem
- Rolada wp.
- Pierś ze szpinakiem opasana boczkiem
- Stek z karczku
- Pierś z pieczarkami i serem
- Schabowy Mięsa – 2 porc / os
Dodatki:
- kluski
- ziemniaki
- sałatka z czerwonej kap. na ciepło,
- dwie surówki
- sok, woda niegazowana z cytryną-bez ograniczeń
DESER
- kawa, herbata – bez ograniczeń
- mix ciast
Ciasto (100g) – 1.5 szt / os
Koszt: 78 zł / os
PROPOZYCJA MENU III
OBIAD
- Rosół z makaronem
- Rolada wieprzowa
- Grillowany stek z karczku
- Kotlet de volaille
- Pierś z pieczarkami i serem
- Schabowy Mięsa – 2 szt / os
DODATKI
- kluski
- ziemniaki pieczone
- sałatka z czerwonej kap. na ciepło ,
- dwie surówki
- sok, woda niegazowana z cytryną–bez ograniczeń
DESER
- kawa , herbata – bez ograniczeń
- mix ciast
Ciasto (100g) – 1.5 szt / os
ZIMNA PŁYTA
- patery wędlin
- patery serów
- marynowane pieczarki i ogórek
- śledź w oleju
- jajka w sosie tatarskim
- tatar-kuleczki
- galaretki drobiowe
- paszteciki z pieczarkami
- sałatka jarzynowa
- sałatka z makaronem i szynką
- sałatka grecka
Koszt: 104 zł/os
PROPOZYCJA MENU IV
OBIAD
- Rosół z makaronem
- Rolada wieprzowa
- Grillowany stek z karczku
- Koperta drobiowa z szynką i serem
- Pierś z pieczarkami i serem
- Schabowy Mięsa – 2 szt / os
DODATKI
- kluski
- ziemniaki pieczone
- sałatka z czerwonej kap. na ciepło ,
- dwie surówki
- sok, woda z cytryną
DESER
- kawa , herbata – bez ogr.
- mix ciast
Ciasto (100g) – 1.5 szt / os
ZIMNA PŁYTA
- patery wędlin
- patery serów
- marynowane pieczarki i ogórek
- śledź w oleju
- jajka w sosie tatarskim
- tatar-kuleczki
- galaretki drobiowe
- paszteciki z pieczarkami
- sałatka jarzynowa
- sałatka z makaronem i szynką
- sałatka grecka
KOLACJA II
- bogracz 250g/os
- flaki 250g/os
- pieczywo
Koszt: 119 zł/os
DODATKOWO DO ZIMNEJ PŁYTY 100g
paszteciki z mięsem 8zł
boczek z czosnkiem i ziołami 8zł
schab ze śliwką 7zł
roladki drobiowe 7zł
PROPOZYCJA MENU V
OBIAD:
- rosół z makaronem
- do wyboru ( kotlet drobiowy lub schabowy, de volaille, pierś z pieczarkami i serem, koperta drobiowa z szynką i serem, pieczeń z karczku, mielony)
Dodatki:
- ziemniaki
- surówka
- sok, woda z cytryną
- DESER
- kawa, herbata – bez ograniczeń
- ciasta: mix ciast
Ciasto (100g) – 1.5 szt / os
Koszt: 49 zł / os
Koszt: 54zł / os z roladą 59zł/os