ZAMÓW DANIA NA WIGILIĘ:
- karp smażony panierowany 100g 5zł
- pstrąg w migdałach pieczony 100g 6zł
- grillowany łosoś 100g 10zł
- pieczony filet z sandacza 100g 12zł
- filet z mintaja panierowany 3,50zł
- karp w galarecie 200g(120g ryby) 8,50zł
- mintaj w sosie greckim 100g 3,50zł
- sos grecki 100g 3zł
- uszka z grzybami 100g 8zł
- uszka z pieczarkami 100g 4zł
- barszcz 1l 6zł
- krokiety z kapustą i pieczarkami 1szt (100g) 4zł
- krokiety z mięsem 1szt (100g) 4zł
- pierogi z kapustą i pieczarkami 100g 3,50zł
- pierogi ruskie 100g 3,50zł
- pierogi z mięsem 100g 4zł
- kapusta zasmażana z grzybami 100g 4zł
- kapusta z grochem 100g 3,50zł
- gołąbki z kapusta i pieczarkami 3,50zł
- sałatka śledziowa 100g 2,50zł
- sałatka jarzynowa 100g 2zł
- surówka z kiszonej kapusty 100g 1,50zł
Kontakt: 604420675, 660819861, 774575158 zadzwoń
Zapraszamy do zorganizowania przyjęcia firmowego
w Restauracji Aquarele
MENU NR 1: (na 20 osób)
barszcz z uszkami x 20
pstrąg w migdałach (około 300g) x 7 porcji
karp smażony 150g x 8 porcji
filet z mintaja 150g x 8 porcji
dorsz pieczony z groszkiem 200g x 7 porcji 1,5 porcji ryby/osobę
pierogi z kapustą i grzybami 3 szt. na osobę
pierogi ruskie 3szt na osobę
kapusta zasmażana 100g/os
sałatka żydowska 100g na osobę
śledź w śmietanie 50g/120g x 6
śledź w oleju 50g/120g x 6
ryba opiekana w occie 100g x 8
sernik, jabłecznik z budyniem 1,5 porcji na osobę (150g)
napoje, kawa, herbata – według potrzeb
KOSZT: 69 zł na osobę
MENU NR 2 (na 20 os osób)
barszcz z krokietem z kapustą i piecz. x 20
karp smażony x 15
filet z mintaja x 15
pierogi ruskie 3szt/os
pierogi z kap. i piecz. 3szt
sałatka jarzynowa 3kg
surówka z białej kapusty 2kg
surówka z marchewki 2kg
ryba w sosie greckim 2kg
sernik, jabłecznik z budyniem 1,5 porcji na osobę (150g)
napoje, kawa, herbata – według potrzeb
KOSZT: 64 zł od osoby
Menu nr 3 (na 50 osób)
Obiad:
zupa grzybowa 400ml/os x 50
karp panierowany 120g 25 porcji
filet z mintaja 120g 25 porcji
ziemniaki gotowane
kapusta zasmażana z grzybami 100g/os
kiszona kapusta 100g/os
kompot z suszonych owoców
Zimna płyta:
śledź w oleju 50g x 12
śledź w śmietanie 50g x 12
karp w galarecie 100g x 20
ryba w sosie greckim 100g x 15
sałatka jarzynowa 150g x 12
sałatka po żydowsku 150g x 12
pierogi z kap. i grzybami 300g x 12
pierogi ruskie 300g x 12
pieczywo
napoje-według potrzeb
Deser
sernik, jabłecznik z budyniem 1.5 porc./os (150g)
kawa, herbata-według potrzeb
Koszt: 69zł/os
Propozycja II: 50 osób
barszcz z uszkami x 50
karp smażony x 17
pstrąg w migdałach x 17
łosoś pieczony x 17
ziemniaki pieczone
sos jogurtowo-cytrynowy
kapusta z grzybami 100g/os
kapusta pekińska 100g/os
napoje bez ograniczeń
Zimna płyta + deser jak w propozycji I
Koszt: 74 zł/os
Zamów: 604420675